+36 93 541 860
Recepció: +36 30 299 8165
Szobafoglalás: +36 30 508 7180
Mindössze 100 méterre a Zalakarosi Fürdőtől!
Foglaljon egyszerűen
Hétköznapokon 8-16 óráig
Kérje ajánlatunkat, foglaljon most!
Tovább

Tisztelt Klubtagunk!

Ismét indokoltnak látjuk felhívni szíves figyelmüket jó néhány, a Klubtagokat állandóan zaklató és természetesen csakis becsapni kívánó cég/magánszemély tevékenységére, s ezzel is lehetőleg megelőzni azt, hogy további Klubtagjaink is csalások áldozataivá váljanak. Annak ellenére ugyanis, hogy az elmúlt évben több cég ellen is hatósági eljárások indultak, ezek a cégek – új név alatt és esetenként új csalási módszerekkel – még a mai napig is működnek, folyamatosan felhívják telefonon a Klubtagokat, és sajnos még mindig vannak olyanok, akik felülnek a csalási kísérleteiknek!

Ezért ismételten kérjük Önöket, hogy ne lépjenek kapcsolatba egyetlen olyan céggel, magánszeméllyel sem, amelyek az üdülőhasználati jogukkal kapcsolatosan bármiféle ígérettel tárgyalásra, megbeszélésre, vagy „prezentációra” hívják Önöket! „Nagyon kecsegtető” esetenként több millió forintos vételárat ígérnek, de az adásvétel előtt ennek a vételárnak a 10-15 % kérik el Önöktől előre, különböző okokra hivatkozva.

Ezek a cégek vagy közvetítő cégeken jelentkező magánszemélyek az évek óta tartó tevékenységük során sajnos már nagyon sok klubtagot becsaptak azzal a hamis ígérettel, hogy üdülési jogaikat „tovább értékesítik”, azokat „vásárlási pontokra” vagy különböző komikus „fizetőeszközökre” váltják, de ezzel szemben tény és való, hogy egyetlen esetben sem teljesítették mindazt, amit ígértek, sőt, azt nyilvánvalóan még csak meg sem próbálták.

Ezeknek a cégeknek, magánszemélyeknek továbbra is az egyedüli és kizárólagos célja, hogy Önöktől bármiféle módon is, előre nagy összegeket kicsikarjanak! Éppen ezért nagyon fontos, hogy ne fizessenek előre senkinek sem! Kínáljanak fel nekik jutalékot az adásvétel létrejötte után.

Ha valaki Önöktől előre kér bármiféle összeget az üdülési jogaik bármilyen módon történő „értékesítéséhez”, úgy biztosak lehetnek abban, hogy csalóval állnak szemben, akiket akkor látnának utoljára, amikor sikerülne nekik súlyos összegeket kicsalni Önöktől!

A legutóbbi tapasztalatok szerint azzal hívják el ügyfeleinket megbeszélésre, hogy lecsökkentik a rezsit illetve a fenntartási díjakat, vagy kártalanítást vállalnak. Azt állítják, hogy a mi megbízásunkból keresik Önöket illetve, hogy velünk kapcsolatban állnak. 


Az Club Wellwest Kft részéről továbbra is hangsúlyozzuk, hogy nem állunk kapcsolatban vagy megbízási szerződésben egyetlen céggel vagy cégeken keresztül jelentkező magánszeméllyel sem

A Club Wellwest Kft nevében egyetlen idegen cég, vagy magánszemély sem jogosult Önöknek bármiféle ajánlatot is tenni, fenntartási költség összegét csökkenteni.

Mielőtt tehát Önök is csalási kísérletek áldozativá válnának, ajánlatos megkérdezni cégünket, hogy milyen megoldást tudunk felkínálni a problémájuk megoldására.


E-mail:

Telefonszám:

Zalakaros, 2022.10.13.

Club Wellwest Kft.
8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 6.

Kiemelt ajánlatunk

  Tippek utazáshoz
  Elfogadjuk:
   

  Hol talál minket:
  Tervezze meg útvonalát
  Hívja kollégáinkat:
  Kiemelt szolgáltatásaink
  • úszómedence
  • parkolási lehetőség
  • szauna, kávézó
  • 24 órás recepció
  • légkondicionált
  • apartmanok
  Élménypihenésre vágyik?

  Gyógyító termálvízben pihenni, kirándulni a zalakarosi dombvidék friss levegőjén.

  Zalakaroson várjuk Önt is, hogy a kikapcsolódás ne csak pihenés legyen, hanem újjászületés.