+36 93 541 860
Recepció: +36 30 299 8165
Szobafoglalás: +36 30 508 7180
Mindössze 100 méterre a Zalakarosi Fürdőtől!
Foglaljon egyszerűen
Hétköznapokon 8-16 óráig
Kérje ajánlatunkat, foglaljon most!
Tovább

Zalakaros

Zalakaros egy igazi gyöngyszem a zalai dombok szívében. Ezen változatos vidéken valamennyi Nyugat-Magyarországra jellemző szépség és vonzerő megtalálható; a táj síkság és lankás dombsorok arányos váltakozása; a növényzet erdők, ligetek és virágzó mezők zöldellő harmóniája, amelyet ritka növényi társulások és védett állatok fel-felbukkanó látványa tesz különösen értékessé. És a legnagyobb kincse: a gyógyvíz!

Zalakaros

Milyen programlehetőségek várják Zalakaroson?

Gyógy-, élmény- és strandfürdő

A Gránit Gyógyfürdő Magyarország egyik legnagyobb fürdője, több mint 5000 nm-en terül el. Itt minden generáció megtalálja a tökéletes kikapcsolódást, és újjászületést – kicsiknek az élményfürdő, nagyoknak a termálfürdő, időseknek a gyógyfürdő kínál széleskörű szolgáltatásokat. De miről is van szó pontosan?

Gyógycentrum és élményfürdő

A fedett élménymedence vízi attrakciók sokaságát kínálja: vízsugaras masszázsokat, pezsgőfürdőt, vízi gombát, vadízáramot. A gyermekeknek egy gyermek élménymedence is rendelkezésre áll – billenő vödörrel, mini csúszdával, mini zuhataggal és vízi gombával. A fedett élményfürdőhöz nyitott medencék is tartoznak, közel 400 nm felületen. Masszázsok, vízköpők, buzgárok, skót zuhany, pezsgőfürdő, finn-aroma- és fényterápiás infraszaunák... mind Önre várnak!

Fedett fürdő és gyógyászat

Gyógyvizes ülőmedencék, termálmedence és szauna blokk, belső- és külső pihenőterek alkotják a fedett gyógyfürdőt, ahol a zalakarosi gyógyvíz jótékony hatásai mellett hidroterápiás kezelések is igénybe vehetők. Súlyfürdő, szénsavas fürdő, tangentor, elektroterápia, gyógytorna, gyógypakolások, masszázs – az Ön egészsége érdekében!

Termálstrand

A nyár slágere – 10 hektáron! Csodálatos fákkal és virágokkal díszített parkban terül el a zalakarosi strand, gyermek-, családi-, termál- és hullámmedencével, csúszdaparkkal (rámpa-, kamikáze-, anakonda-, családi-, gyermek-, fekete lyuk csúszda), úszómedencével, gyermekpancsolóval, játszótérrel felszerelt. A szabadtéri vendéglátó egységek zalai ínyencfalatokkal várják a nyaralókat!

Egyéb programlehetőségek Zalakaroson és környékén

 • Borkóstolók, bortúrák
 • Kirándulások a Kis-Balatonra, Keszthelyre és a környék csodálatos helyeire
 • Kerékpár túrák
 • Lovaglási, horgászási, vadászati, teniszlehetőség

Az egyéb programlehetőségekről kérjük, érdeklődjön a Club Mendan Apartmanház recepcióján!

Kiemelt ajánlatunk

  Tippek utazáshoz
  Elfogadjuk:
   

  Hol talál minket:
  Tervezze meg útvonalát
  Hívja kollégáinkat:
  Kiemelt szolgáltatásaink
  • úszómedence
  • parkolási lehetőség
  • szauna, kávézó
  • 24 órás recepció
  • légkondicionált
  • apartmanok
  Élménypihenésre vágyik?

  Gyógyító termálvízben pihenni, kirándulni a zalakarosi dombvidék friss levegőjén.

  Zalakaroson várjuk Önt is, hogy a kikapcsolódás ne csak pihenés legyen, hanem újjászületés.